Byggföretag i Stockholm

Mästare Bygg Stockholm AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Välkommen att kontakta oss på 08 717 19 10!

Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten så idag jobbar vi med återkommande kunder samt via rekommendation. Företagsnamn AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Certifierade Hantverkare

Mästare Bygg Stockholm AB innehar alla nödvändiga certifikat och behörigheter som behövs för respektive arbete. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Call Now Button08-717 19 10